Robotit opettajan apureina -työpaja

12.9.2018

robot

Robotit

Aika ja paikka: Aamupäivän työpaja Aaria (2. krs.) klo 8.30 – 10.30 ja iltapäivän työpaja Sonaatti 1 (0. krs.) klo 13 – 15

Pajassa tutustutaan Tampereen digiohjelman asiantuntijoiden johdolla (Marika Korpinurmi, Nina Pirttinokka, Johanna Hemminki, Jussi Wright) työvälineisiin ja toimintamalleihin, joilla digitaalisuus edistää osallisuutta, oppimista ja vuorovaikutusta

Miten opetusrobotteja voidaan hyödyntää opetuksen tukena? Entä kuinka opettajat ja oppilaat voivat kehittää yhdessä roboteille sekä pedagogista sisältöä että ”persoonallisuutta”? Marika Korpinurmi ja Nina Pirttinokka kertovat yhdessä kieltenopettajarobotti Eliaksen kehittäjän Johanna Hemmingin sekä matematiikkarobotti Ovobotin keksijän Jussi Wrightin kanssa robotiikan hyödyntämisestä opetuksessa.