Olli Luukkainen

11.9.2018

luukkainen

Luukkainen

Olli Luukkainen on Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n puheenjohtaja. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori. Luukkainen on työskennellyt laajasti sekä yleissivistävän että ammatillisen koulutuksen eri tehtävissä opettajana, erityisopettajana, opettajankouluttajana ja rehtorina sekä koulutuksen asiantuntijana ja johtajana. Aikaisemmin hän on toiminut esimerkiksi Hämeen ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun johtajana (2004–2007), Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntijana (2001–2004) ja Hämeenlinnan Normaalikoulun rehtorina (1996–2001). OAJ:n puheenjohtaja hän on ollut vuodesta 2010 lähtien. Tällä hetkellä Luukkainen on myös Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn puheenjohtaja ja kansallisen lapsistrategian valmistelua koskevan hankkeen ohjausryhmän jäsen.

Twitter: @OlliLuukkainen