Jorma Kauppinen

11.9.2018

kauppinen

Kauppinen

 

Jorma Kauppinen työskentelee Opetushallituksessa Yleissivistävä koulutus ja varhaiskasvatus -osaston johtajana. Opetushallituksessa hän on työskennellyt vuodesta 2001, ensin lukioyksikön päällikkönä. Koulutukseltaan Jorma Kauppinen on historian ja yhteiskuntaopin opettaja ja hän on aloittanut opettajan uransa 1980-luvun lopulla peruskoulun yläasteella. Hän on toiminut kahden erityisen tehtävän saaneen lukion rehtorina sekä lukion aikuislinjan rehtorina.

 

Jorma Kauppinen on vetänyt useita kansallisia työryhmiä tai ollut niiden jäsen. Viimeisimpien perusopetuksen opetussuunnitelman perustetyössä hän toimi työtä ohjanneen ohjausryhmän puheenjohtajana. Kauppinen on edustanut Suomea Euroopan neuvoston koulutuskomiteassa vuodesta 2004 (puheenjohtajana 2011 ja 2012) ja toiminut vuodesta 2012 lähtien Eurooppa-koulujen johtokunnassa Suomen edustajana.

 

Twitter: @KauppinenJorma